Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Şanlıurfa beraberliğinden mutlu değil

26.10.2024 - 20:24 | Son Güncellenme: 26.10.2024 - 20:26

Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Kazanmamız gereken bir maçı bence bir puan değil, kaybettik. Şanlıurfaspor takımını tebrik ediyorum" dedi.

Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Şanlıurfa beraberliğinden mutlu değil

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Iğdır FK deplasmanda Şanlıurfaspor ile 3-3 berabere kaldı. Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, geçen hafta alınan galibiyetten sonra Şanlıurfa'da da galip gelmek istediklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi.

"Rakibin öyle çok ciddi bir baskısı yoktu"

Maçın ilk yarısının kontrollerinde olduğunu dile getiren Koşukavak, şunları söyledi:

"İkinci yarının başında bir gol, 10 dakika sonra bir gol daha attık, durum 2-0 oldu. Oyunun bizim tarafımızda sonlanacağını düşünürken rakibi oyuna davet ettik, penaltıdan durum 2-1 oldu. Sonra bir gol daha bularak durumu 3-1 yapmayı başardık. Savunmada bariz hatalar yaptık ve maalesef 87. dakikada yediğimiz golle yine rakibi maça ortak ettik, uzatmada da durum 3-3 oldu. Kazanmamız gereken bir maçı bence kaybettik, çok üzgünüm. Rakibin öyle çok ciddi bir baskısı yoktu, yüksek toplarla kenar ortaları savunmakta güçlük çektik. Rakibimizi tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler