Iğdır FK'dan İbrahim Üzülmez kararı!

İsa Kethüda
11.01.2026 - 19:53 | Son Güncellenme: 11.01.2026 - 19:57

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Iğdır FK'nın, deplasmanda Sarıyer’e 1-0 mağlup olduğu maç sonrası Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı.

Iğdır FK'dan İbrahim Üzülmez kararı!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Iğdır FK, deplasmanda Sarıyer’e 1-0 mağlup oldu.

İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı

Iğdır FK yönetimi, karşılaşma sonrası teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırma kararı aldı.

17 maça çıktı

51 yaşındaki teknik adam, Iğdır FK ile çıktığı 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 29 puan topladı ve maç başına da 1.71 puan ortalaması yakaladı.

"Biraz hocalara da güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum"

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bu maçta canla başla mücadele eden bir oyuncu grubum vardı. Eksik kaldıktan sonra da oyuncularımın gösterdiği özveri var. Biz yaş ortalaması olarak yüksek bir takımız. Ona rağmen 10 kişi kaldıktan sonra gösterilen mücadele takdir edilesi bir mücadeledir. Böyle önemli ve kritik bir maçta eksik kalmamamız lazım. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz diyoruz, bir kırmızı kart bütün planlamayı bozuyor. Hoca yetersiz denilerek, o gitsin öbürü gelsin şeklindeki döngü sürekli tekrar ediyor. Biraz hocalara da güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hocaların da samimiyetine inanılması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncular değişmiyorsa hocalara da şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan Iğdır FK ligde topladığı 30 puanla 8. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler