Iğdır FK'ya Fenerbahçe'den 3 transfer: Resmi açıklama geldi...

18.06.2024 - 22:01 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 22:02

Son dakika transfer haberi: Iğdır FK Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Fenerbahçe'den 3 ismi kadrosuna katacaklarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Iğdır FK'ya Fenerbahçe'den 3 transfer: Resmi açıklama geldi...

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in yeni takımı Iğdır FK transferde atağa geçti. Doğu Anadolu temsilcisi Fenerbahçe'den 3 isimle prensipte anlaştı. Iğdır FK'da teknik direktör Serdar Bozkurt'tan resmi açıklama geldi. 

"Fenerbahçe ile prensip ile anlaştık"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Serdar Bozkurt, "Adrien Regattin ile prensipte anlaştık. Melih Bostan, Ertuğrul Çetin, Omar Fayet'in transferi için Fenerbahçe ile prensipte anlaştık. Fenerbahçe, Melih Bostan'ın Gençlerbirliği'ndeki geri alma opsiyonunu kullanacak ve sonrasında takımımıza gönderecek. Transferin detayları ile ilgili şu anda bir bilgi sahibi değilim. Yönetimimiz bu konuda görüşmelerini sürdürüyor" dedi.

"Fenerbahçe Ankara Tesisleri'ni kullanacağız"

Bu sezon Ankara'da konaklayacaklarını ifade eden Serdar Bozkurt, "Fenerbahçe Ankara İncek Tesisleri'nde kalacağız. Başkanımızın, Fenerbahçe Kulübü ile görüşmeleri olumlu geçti. Iğdır FK olarak hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Adeta inceleyip sık dokuyoruz. Bu sezon benim için de çok önemli bir sezon; Çünkü 1. Lig'de başarılı olup Süper Lig'de çalışmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler