Iğdır FK, Emircan Altıntaş'ı Transfer Etti! Alanyaspor...

Ali Bozkurt
09.08.2023 - 18:56 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 19:08

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Iğdır FK, Süper Lig ekibi Alanyaspor forması giyen Emircan Altıntaş'ı transfer etti. Kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Iğdır FK, Emircan Altıntaş'ı Transfer Etti! Alanyaspor...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle kadroya yeni transfer hamleleri yapan Iğdır FK, son olarak Alanyaspor forması giyen Emircan Altıntaş ile anlaşma sağladı. Detaylar...

Anlaşma sağlandı

Iğdır FK, Emircan Altıntaş ile anlaşma sağladı. Hücum oyuncusu Alanyaspor ile yapılan idmanda yer almadı ve takımdan ayrıldı. 

Transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor

Alanyaspor'dan Emircan Altıntaş'ı kadrosuna katan Iğdır FK, transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Iğdır FK'dan kaleye takviye
Habere Git

Çaykur Rizespor'da kiralık oynadı

Geçen sezon TFF 1. Lig'de mücadele eden ve bu sene Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da forma giyen Emircan Altıntaş, kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Akdeniz ekibi Alanyaspor'a geri döndü.

7 gole katkı sağladı

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Emircan Altıntaş, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 23 karşılaşmada forma giydi. Hücum oyuncusu bu maçlarda 5 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti.

69 gole katkısı var

Kariyerinde toplam 224 karşılaşmada forma giyen Altıntaş, 52 gol atarken 17 asist yapma başarısı gösterdi. En çok ise Ümraniyespor forması terletti. 28 yaşındaki oyuncu İstanbul temsilcisinin formasını 103 karşılaşmada giydi. Bu maçlarda ise 31  gol atarken 15 asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler