Igor Angelovski: "Eljif Elmas üç ila 4 pozisyonda oynayabilir"

12.10.2019 - 17:35 | Son Güncellenme: 12.10.2019 - 17:56

Igor Angelovski: "Eljif Elmas üç ila 4 pozisyonda oynayabilir"

Kuzey Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Igor Angelovski, Eljif Elmas ile ilgili İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu.

Eljif Elmas çok büyük bir potansiyele sahip. Elmas için net bir pozisyondan bahsetmek doğru değil. Napoli takımını dikkatlice izliyorum. Ancelotti'nin onu belli bir pozisyonda kullandığını biliyorum. Ben ona daha fazla hücumda görev veriyorum Elmas en az üç ila dört pozisyonda oynayabilir.

Napoli doğru seçim miydi?

Napoli, Eljif Elmas için harika bir kulüp. Pandev şehir ve toplum hakkında ona bilgiler verdi ve bu seçimin  iyi olacağına ikna etti. Elmas'ın Napoli'de seviyesi yükseliyor.

Ancelotti doğru kullanıyor mu?

Sadece Carlo Ancelotti'ye teşekkür etmek istiyorum. Elmas gibi büyük bir yeteneği kendi takımında kullanmasından dolayı son derece mutluyum.

Napoli tarihine....

Neden olmasın? Güçlü bir karaktere sahip, eğer çok sıkı çalışırsa Napoli gibi büyük bir kulübün tarihinde neden önemli bir sayfa yer açmasın...

 

Angelovski, "Eljif Elmas'ı yakın gelecekte Real Madrid, Barcelona ve PSG gibi kulüplerin istediğini göreceksiniz.

Napoli elinde büyük bir değer bulunduruyor. Ancak, Eljif'in kalitesine inanan biri olarak onun çok daha büyük kulüplerde oynayacağını düşünüyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler