Igor Kokoskov: "Bu karşılaşma harika bir fırsat"

07.10.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 07.10.2020 - 17:26

THY EuroLeague'de Anadolu Efes'in konuğu olacak olan Sarı Lacivertliler'in antrenörü, bu maçı harika bir fırsat olarak gördüklerini söyledi."

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, normal sezonun ikinci maçında Anadolu Efes ile yarın saat 20.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Sarı Lacivertliler'in internet sitesine açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Igor Kokoskov, "EuroLeague’deki en iyi takımlardan birine karşı oynayacağız. Çok tecrübeli, uzun süredir aynı koçla çalışan ve oturmuş düzene sahip bir ekiple karşılaşacağımızın farkındayız. Rakibimizde birçok tecrübeli isim var ve nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Henüz sezonun başındayız. Her iki takımın da geliştirmesi gereken yerler var. Ama şu anda hangi seviyede olduğumuzu görebilmek için bu karşılaşma harika bir fırsat olacak. Doğru şekilde odaklanmalı ve parkeye enerji koyabilmeliyiz. Bu sayede gerçekten hangi seviyede olduğumuzu görebileceğiz." dedi.

EDDIE: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe Beko'nun ABD'li forveti Jarell Eddie ise, Büyük bir maç olacak. Bunun bir EuroLeague derbisi olduğunu biliyorum. Çok zorlu ve fazlasıyla fiziksel bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizin çok iyi oyuncuları var. Sezonun ilk bölümündeki bu önemli karşılaşmayı kazanmak istiyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler