Igor Kokoskov: “Sorumluluğu alıyorum"

09.04.2021 - 00:17 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 00:20

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov, Real Madrid maçında kendilerine yakışmayan bir performans sergilediklerini ifade etti. İşte detaylar...

Igor Kokoskov: “Sorumluluğu alıyorum"

AJANSSPOR-HABER

THY EuroLeague’de normal sezonun 34. ve son haftasında konuk ettiği İspanyol ekibi Real Madrid'e 93-67 yenilen Fenerbahçe Beko'da başantrenör Igor Kokoskov, kötü oynayarak sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

'Kötü oynayan bizdik'

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kokoskov, "Bu kadar iyi oynayan bir takım karşısında mutlaka kötü oynayan bir takım vardır. O da bizdik. Sorumluluğu tamamen ben alıyorum. 

'Vesely bahane olmaz'

Psikolojik anlamda yeterince iyi hazırlanamadığımızı düşünüyorum. Real Madrid çok iyi oynadı. Biz de çok kötü oynadık. Jan Vesely'nin olmaması bir bahane olamaz. Hepimiz çok daha iyi olmalıyız” diye konuştu.

'Panik yok ama üzgünüz'

Sırp çalıştıcı, “Önümüzde Avrupa Ligi play-off'ları var, ING Basketbol Süper Ligi play-off'ları var. Bu dönemde herkesin çok fazla efor sarf etmesi gerekiyor. Panik yapmıyoruz. Sadece çok üzgünüz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler