Igor Kokoskov'dan Fenerbahçe'nin çıkışı ile ilgili ilginç açıklama
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
THY EuroLeague'de art arda 8 maç kazanan Fenerbahçe Beko'da Baş Antrenör Igor Kokoskov, takımın çıkışı ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Bunun için hiçbir şey yapmadığını söyleyen Kokoskov, gidişatın kaynağını belirtti.

Son 5 Haber

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"

Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, normal sezonun 23. maçında Khimki'yi deplasmanda 107-76 yenerek galibiyet serisini 8 maça çıkardı.
Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklama yapan Sarı Lacivertliler'in baş antrenörü Igor Kokoskov, takımın çıkışı ile ilgili, "Hiçbir şeyi değiştirmedim. Beraber hareket ediyoruz. Çıkış yollarını beraber buluyoruz ve savaşıyoruz. Çok uzun bir yolumuz var; devamını da getirmeliyiz." ifadelerini kullandı. Kokoskov, maç hakkında ise, İkinci yarının başında işi çözdük. Odaklandık ve konsantrasyonumuzu kaybetmedik. Maç boyunca enerjimizden kopmadık. Oyun planımız istediğimiz gibi gitti." dedi.
