Igor Tudor 4 puanla başladı, maç sonu mesajını verdi!

23.09.2021 - 09:48 | Son Güncellenme: 23.09.2021 - 09:52

Türkiye'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, Hellas Verona'daki ikinci maçına çıktı. Tudor, maç sonrası konuştu. İşte o sözler...

Igor Tudor 4 puanla başladı, maç sonu mesajını verdi!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Igor Tudor, kariyerine İtalya'da Hellas Verona'da devam ediyor. Tudor, yeni takımına 4 puan ile başladı. Detaylar haberde...

Tudor ikinci maçında 1 puan aldı

Igor Tudor yönetimindeki Hellas Verona, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'yı 3-2 yendi ve bu galibiyet ses getirdi. Hırvat teknik adam, ikinci maçında ise Salernitana deplasmanına gitti. Bu maç ise 2-2 bitti. 

Maç sonrasında açıklamalar yaptı

Igor Tudor, karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuştu. Tudor, bu maçta aslında 3 puan alabileceklerini ancak; fiziksel açıdan bazı noktalarda yetersiz kaldıklarını ifade etti. 

Tudor: "Daha fazlasını hak ettik"

Verona Teknik Direktörü Tudor, "Puan açısından daha fazlasını hak etti. Ama yine de çocukları tebrik etmek lazım. Roma'dan sonra bu maçı oynamak kolay değildi. Şimdi enerji toplamalı ve önümüze bakmalıyız. Bu takımda herkes şans bulabileceğini biliyor. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız ve sinerjimizi de geliştireceğiz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler