Igor Tudor, Cengiz Ünder'i Marsilya'da istemiyor!

Feride Kara
01.08.2022 - 23:47 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 00:27

Galatasaray'ın eski Marsilya'nın yeni teknik direktörü Igor Tudor'un, Cengiz Ünder'i sistemine uymadığı gerekçesiyle göndermeyi düşündüğü iddia edildi.

 Igor Tudor, Cengiz Ünder'i Marsilya'da istemiyor!

Hırvat teknik direktör Igor Tudor Marsilya'nın yeni teknik direktörü olarak kadroyu yeniden yaratmaya çalışıyor. Başkan Pablo Longoria, takımda düşünülmeyen oyunculardan da kurtulmak istediklerini açıkladı. 

Cengiz Ünder düşünülmüyor

Nemanja Radonjic (Torino), Luis Henrique (Botafogo) ve Luan Peres (Fenerbahçe) transferlerini yaparak Marsilya'dan ayrıldılar. Marsilya'nın bonservisini 8.4 milyon Euro'ya Roma'dan aldığı 25 yaşındaki futbolcu Cengiz Ünder içinde haberler iyi değil.  

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de hangi takım, kimi transfer etti? Hangi futbolcular serbest kaldı?
Habere Git

Igor Tudor sistemine uymuyor

Fransız basınında çıkan habere göre Igor Tudor oyun sistemine uymayan Cengiz Ünder'i kadroda düşünmüyor. Milli futbolcu Cengiz Ünder satılmasa bile Tudor'un sistemine adapte olamadıkça ilk 11'deki yerini yeni transfer Jonathan Clauss'a kaptırabileceği yazıldı. 

Oyuncular Tudor'u istemiyor iddiası

Marsilya kulübünde, as oyuncuların Igor Tudor’dan memnun olmadığı ve Dimitri Payet’in başkan Pablo Longoria ile bu konuyu görüşmek istediği iddia edildi. Marsilya’da oyuncular başkanın yanısıra Igor Tudor’un kendisi ile de görüşerek bir toplantı talep ettiler. Oyuncular yeni sezona sorunsuz bir şekilde girmek istiyorlar

Senin için hazırladığımız haberler