Marsilya'dan Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e 12 milyon Euroluk teklif

04.07.2022 - 09:46 | Son Güncellenme: 04.07.2022 - 09:50

Son Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un 23 yaşındaki milli yıldızı Abdülkadir Ömür için Fransız devi Marsilya devreye girdi. Tüm detaylar haberimizde...

Marsilya'dan Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e 12 milyon Euroluk teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un dikkat çeken isimlerinden biri olan Abdülkadir Ömür için Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor. Bu tekliflerden en ciddisi ise Fransız devi Marsilya. Daha önce 12 milyon euroyu gözden çıkaran Marsilya, Igor Tudor'un teknik direktörlük görevine getirilmesiyle bir kez daha temaslara başladı.

Abdülkadir Ömür için Tudor ısrarı

Akşam'da yer alan habere göre; Teknik direktörlüğe Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'u getiren Marsilya, Abdülkadir Ömür için yeniden devreye girdi. Hırvat hocanın 23 yaşındaki orta sahayı yakından takip ettiği ve kadrosunda görmeyi çok istediği belirtiliyor.

Trabzonspor transfere sıcak bakıyor

Trabzonspor'un 12 milyon euroluk teklife (210 milyon TL) sıcak baktığı öğrenilirken, teklifin resmiyete dökülmesi durumunda imzaların atılması bekleniyor. Öyle ki Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir için geçmişte gelen 23 milyon euroluk teklifi kabul etmediği için pişman olduğunu açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Uruguaylı 10 numara
Habere Git

Şampiyonlukta müthiş katkı

Abdullah Avcı yönetiminde kendini bulan ve müthiş bir çıkış yakalayan Abdülkadir Ömür, kariyerinin en skorer sezonunu yaşamıştı. 1999 doğumlu orta saha çıktığı 33 Süper Lig maçında 7 gol 4 asistlik performans sergileyerek kilit maçlarda skoru takımı lehine çevirmeyi başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler