İki Avrupa kulübünün gözlemcileri Altay Bayındır için İstanbul'a geliyor

15.02.2022 - 10:23 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 10:29

Fenerbahçe'de Giresunspor maçıyla sahalara dönen kaleci Altay Bayındır'ı izlemek için iki Avrupa kulübünün gözlemcileri Slavia Prag maçına gelecek. İşte detaylar...

İki Avrupa kulübünün gözlemcileri Altay Bayındır için İstanbul'a geliyor

Tedavisinin tamamlanmasının ardından sahalara dönen başarılı kaleci Altay Bayındır'ın performansı teknik heyeti sevindirdi. GZT Giresunspor maçında kaleyi devralan 23 yaşındaki file bekçisi, 5 şutun 4'ünde gole izin vermedi. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Altay'ın talipleri de günden güne artıyor. 

Altay Bayındır, önemli eksiklerle çıkılacak Slavia Prag karşılaşmasında da sarı lacivertlilerin en önemli silahlarından biri olacak. Ki, Altay'ın performansını merak eden çok sayıda göz de tribünde olacak. 

Ajax ve Lille, Prag maçında Altay'ı izleyecek

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin henüz sözleşme yenilemediği Altay'ın en ciddi talibi Ajax. Hollandalı yetkililer, Slavia Prag maçında milli kaleciyi izlemek için Kadıköy'e gelecek. Ayrıca çok sayıda Türk yıldızı transfer eden Fransız ekibi Lille de Altay'ı bu maçta takip edecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hesaplar şaştı! Berisha...
Habere Git

Sezon sonu ayrılabilir

"Önceliğim Fenerbahçe" diyen Altay, sarı lacivertli formayla şampiyonluk yaşamak istese de Türkiye'de çok uzun kalacak gibi görünmüyor. 23 yaşındaki eldivenin sezon sonunda Fenerbahçe'de ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Ajax bu transfer için en ciddi aday konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler