İki golü ofsayta takıldı, çıkarken yuhalandı

Akın Ungan
26.12.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 21:13

Fenerbahçe, Malatyaspor ile karşılaştı. 2-0 galip gelen F.Bahçe'de taraftar, protestolarıyla damga vurdu. Serdar Dursun da taraftardan nasibini aldı.

İki golü ofsayta takıldı, çıkarken yuhalandı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe taraftarı, bu akşam takım kazansa da şampiyonluk yarışının uzağında kalınması nedeniyle hem yönetimi istifaya çağırdı hem de bazı oyuncuları yuhalayarak protesto etti. Tepki alan oyunculardan biri de Serdar Dursun'du. Gurbetçi futbolcu oyundan alınırken ıslıklandı.

Oyunda kaldığı 69 dakika boyunca gol atmak için mücadele eden Serdar Dursun, iki kez topu ağlarla buluşturdu ancak ikisinde de ofsayt bayrağına takıldı. Serdar'ın önce 7. dakikada bulduğu gol,  ofsaytta olduğu gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 53'te attığı golse, atak başlangıcındaki ofsayt nedeniyle iptal edildi.

14 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı

Serdar Dursun, 69. dakikada yerini Ener Valencia'ya bırakan Serdar Dursun, 29 kez  topla buluştu. Yüzde 71 pas başarı oranıyla oynayan Serdar Dursun,  maçı iki şutla tamamladı. Milli takım forması da giyen 30 yaşındaki Serdar Dursun, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 14 Süper Lig maçında 5 gol atarken, 1 de asiste imza koydu.

Senin için hazırladığımız haberler