İki haftadır maça çıkamayan Yeni Malatyaspor'da karar verildi!

19.08.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 21:11

Yeni Malatyaspor, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına altyapı teknik sorumlusu Murat Uçkun yönetiminde başladI. İşte tüm detaylar...

İki haftadır maça çıkamayan Yeni Malatyaspor'da karar verildi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, 25 Ağustos Pazar günü Ankara Keçiörengücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

1,5 sezon sezon sonra yeniden

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 1,5 sezon ligde yer almayan Yeni Malatyaspor, bu sezon maçlara çıkmama kararı alırken, yaşanan son gelişmelerin ardından takımın toplanıp, sahaya çıkması için hummalı bir çalışma yürütüldü.

Esenler Erokspor maçı ertelendi

Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkmayan sarı siyahlı takımın ikinci hafta İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile oynayacağı karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

26 oyuncunun lisansını çıkarttı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmelerine devam eden Yeni Malatyaspor’da yönetim, alınan karar sonrası kiralıktan dönen ve altyapıdaki futbolcularla görüşerek, 26 oyuncunun lisansını çıkarttı.

Yeni Malatyaspor, Ankara Keçiörengücü maçına çıkacak

Sarı siyahlı kulüp, geçen sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcularını geri çağırdı. Altyapıdan bazı oyuncuları profesyonel yaparak, lisanslarını çıkarma işlemlerine başlayan Malatya ekibinin üçüncü haftada Ankara Keçiörengücü ile oynanacak olan maçta sahada olması bekleniyor.

Sarı siyahlı takımda yaşanan gelişmeler üzerine Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan tesiste oyuncuların konaklaması için çalışma yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler