Üç hakemde koronavirüs çıktı

12.09.2020 - 12:06 | Son Güncellenme: 12.09.2020 - 12:07

Son dakika haberleri... Süper Lig ve TFF 1. Lig'de görev alan üç hakemin koronavirüs testi pozitif çıktı. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Süper Lig ve TFF 1. Lig'de görev alan iki hakemde de koronavirüs çıktığı açıklandı.

Eski hakem Deniz Çoban, sosyal medya hesabından iki Üst Klasman hakeminin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Deniz Çoban yaptığı açıklamada, "Üst Klasman hakemi Ramazan Keleş ile Üst Klasman Yardımcı hakemi Samet Çiçek’in testleri pozitif çıkmış. Bu hafta görevleri vardı. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Ramazan Keleş, TFF 1. Lig'de oynanacak olan Bursaspor - Adana Demirspor maçının 4. hakemi, Samet Çiçek ise Süper Lig'de oynanacak olan Antalyaspor - Gençlerbirliği maçının yardımcı hakemi olacaktı.

Bir vaka daha!

Bu gelişmenin birkaç saat sonra Trabzonspor-Beşiktaş maçında yardımcı hakemlik görevi üstlenecek olan Volkan Narinç'in de testinin pozitif çıktığı açıklandı. 

Merkez Hakem Kurulu (MHK) karantinaya alınacak hakemlerin yerlerine yeni atamalar yapmak zorunda. 

TFF Sağlık Kurulu'ndan resmi açıklama!

TFF Sağlık Kurulu konuyla ilgili TFF'nin Internet sitesinden bir açıklama yaptı:

"Bir Üst Klasman hakemimiz ile iki Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 11.09.2020 Cuma günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonuçları pozitif çıkmıştır.

Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

TFF Sağlık Kurulu"

Senin için hazırladığımız haberler