Transferin gözdesi Antalyasporlu Fernando Lucas Martins karar aşamasında

25.05.2022 - 12:21 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 12:28

Antalyaspor’da gösterdiği performansla pek çok takımın transfer listesine giren Brezilyalı futbolcu Fernando Lucas Martins, karar aşamasına geldi. İşte detaylar...

Transferin gözdesi Antalyasporlu Fernando Lucas Martins karar aşamasında

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’un kadroda tutmaya çalıştığı, Trabzonspor’un da renklerine bağlamak için resmi teklifini sunduğu Fernando Lucas Martins karar aşamasına geliyor. Antalyaspor’dan son teklifini alan ve düşünmek için zaman isteyen Brezilyalı futbolcunun hafta sonuna kadar bir sonuca ulaşması bekleniyor. 

Fernando seçeneklerini ikiye düşürdü

Antalyaspor ve Trabzonspor’un yanı sıra Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ve Arabistan liginden ismi açıklanmayan bir takımdan resmi teklif alan Fernando’nun seçenekleri ikiye düşürdüğü öğrenildi. Antalyaspor’da mutlu olan Fernando’nun Trabzonspor ve Hull City’ye gitmeyi düşünmediği ya Akdeniz temsilcisini ya da yıllık 3 milyon Euro teklif veren Arap ekibini tercih edeceği öne sürüldü.

Eşi Arabistan'ı istiyor

Eşinin Arabistan’a gitmek istediği belirtilirken, buna karşılık Antalyaspor Kulübü de Martins ailesini Antalya’da yoğun ilgi göstererek sözleşmenin uzatılması için uğraş veriyor. Antalyaspor’un Fernando konusunda en büyük rakibinin de Arap ekibinin olduğu ve başarılı futbolcunun gelecek sezon büyük olasılıkla bu iki takımdan birinin formasını giyeceği iddia edildi.

Maaşına zam

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Fernando, 4 ayda Antalyaspor’dan 225 bin euro kazanırken, gelecek sezonki sözleşmesinde ise 600 bin euro elde edecek. 

İlk teklif 1 milyon Euro

Brezilyalı futbolcuya gelen teklifler ve sözleşmesindeki 1 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinden dolayı maaşına zam kararı alan Antalyaspor yönetiminin ilk teklifinin 1 milyon Euro olduğu ve bunun üzerine çıkmak için de çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler