Süper Lig'den Halil Dervişoğlu'na iki talip!

Cem Ergün
15.07.2024 - 22:00 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 22:13

Trendyol Süper Lig'in iki kulübü, Galatasaray forması giyen A Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'den Halil Dervişoğlu'na iki talip!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde Brentford'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu'na iki Süper Lig ekibi talip oldu.

Beklentileri karşılayamadı

Galatasaray, daha önceki kiralık olarak transfer ettiği Halil Dervişoğlu'nu geçen sezon bonsrvisiyle kadrosuna katmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüpte beklentleri karşılayamayan Halil, devre arasında Hatayspor'a kiralanmıştı.

Süper Lig'den iki talip

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Gelecek sezon da kadroda düşünülmeyen Milli futbolcuyla, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrum FK ve Alanyaspor ilgileniyor.

"İlk hedefim burada performans göstermek"

Galatasaray'ın Avusturya'daki sezon öncesi kampında D-Smart'a açıklamalarda bulunan Halil Dervişoğlu, geleceği hakkında şu sözleri sarf etmişti: "İlk olarak ben şu an Galatasaray'ın futbolcusuyum. Galatasaray'ı seviyorum. İlk hedefim burada performans göstermek. Burada her şeyin benim istediğim gibi olacağına dair bir şey yok. Hocanın dediği önemli. Ben çalışacağım, hoca ne derse ona göre karar veririz"

Son sezon performansı

24 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Hatayspor'da toplamda 31 maça çıktı ve 4 gol 1 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler