"İki takım da yorularak maçı bitirdi"

01.09.2019 - 23:57 | Son Güncellenme: 02.09.2019 - 00:49

"İki takım da yorularak maçı bitirdi"

beIN SPORTS yorumcularından Önder Özen ve Metin Tekin, Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Özen ve Tekin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Metin Tekin: Gel gitli bir oyun oldu. Fenerbahçe ilk 20 daskikada bu kadar dominant bir şekilde uzun zamandır görmemiştim. Bu tempoyu sürdürmek zor ama golü attıktan sonra topu vermeyebilirdi. Bunu yapamadı. Çok şaşkın bir Trabzonspor vardı. Golle beraber toparlandı ve Fenerbahçe'nin temposu düştü. İki takım da yorularak maçın sonunu getirdiler. Emre Belözoğlu'nu gurur duyarak izliyorum. Kramp girmiş, o kadar da olsun artık. Daha önemli bir şeyi yokmuş.

Uğurcan gerçekten çok iyi bir performans sergiledi. Hatta Vedat'ın kafa vuruşunu çıkarınca Fenerbahçeli taraftarlardan bile milli takım iyi bir kaleci kazandı gibi yorumlar duydum.

Orta sahadirenci ilk bölümde Trabzonspor'da olamadı. Daha sonra iki defans da sıkıntı yaşadı. Fenerbahçe'de bire birde oyuncuları sıkıntı yaşadı. Bu sebeple çok pozisyon oldu. Ben izlerken keyif aldım. Ancak teknik adamlar farklı bakacaktır.

Uğurcan çok önemli kurtarışlar yaptı. Rodrigues'in bir topu direkten döndü. Aslında çok önemli bir futbolcu ama oyunda çok fazla görülmedi. Golü harika bir goldü. Vedat çok iyi başladı ama yavaş yavaş yorularak tamamladı maçı. Kalecilerin çok öne çıktığını düşünüyorum.

Futbolda dinamizm çok önemli ama deneyimin de önemli olduğunu bugün Emre Belözoğlu ve Sosa'da gördük.

Önder Özen: " İki taraf da 1 puandan memnun kaldı ben de izleyici olarak memnun kaldım. Tansiyonu düşürecek sportmenlikte davrandı futbolcular. Futbolseverlere 3. haftada harika bir oyun seyrettirdiler."

Fenerbahçe çok yüksek enerjiyle 7 tane orta saha oyuncusuyla çok koştu. Fenerbahçe'nin yapamadığı şey, bu 7 orta saha oyuncusuna rağmen vitesi 5'ten düşürüp dinlenmeyi yapamadı.

Takımın geçtiğimiz sezona göre zihni daha rahat. Fenerbahçe, geçen sene 5 maçta giremediği pozisyona sayısına 1 devrede girdi.

Trabzonspor'da da 5 tane kenar oyuncusu vardı. Trabzonspor, bana göre Fenerbahçe'ye göre daha akıllıca oynadı.

Jailson ve Ozan bence bugün sahanın en iyileriydi. Ozan sağ bekte olmasına rağmen çok iyiydi. Genel olarak olarak iyi bir Ozan ve iyi bir Jailson vardı ikisi de asıl mevkiilerinde oynamadı. Ekuban da hep Emre'yle oynadı. Maçın adamı adaylarından bence.

Senin için hazırladığımız haberler