Dünya bu aldatma iddiasını konuşuyor! İkinci Adem Ljajic hikayesi

27.05.2022 - 12:02 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 15:54

Portekizli yıldız futbolcu Joao Felix ile 1 yıldır ilişkisi bulunan Magui Corceiro'nun, sevgilisini başka bir futbolcu ile aldattığı iddia edildi. Bu durum akıllara Adem Ljajic'in başına gelenleri getirdi.

 Dünya bu aldatma iddiasını konuşuyor! İkinci Adem Ljajic hikayesi

La Liga ekibi Atletico Madrid'in 22 yaşındaki Portekizli futbolcusu Joao Felix'in, sevgilisi Magui Corceiro tarafından Sporting Lizbonlu Pedro Porro'yla aldatıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Görüntüler ortaya çıktı, iddialar alevlendi

İddiaları artıran şey ise Magui Corceiro ile Felix'i aldattığı iddia edilen Pedro Porro arasındaki görüntüler oldu. Porro'nun birkaç ay önce maç sonunda formasını Corceiro'ya verdiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle aldatma iddiaları daha da alevlendi.

Pedro Porro'dan açıklama geldi

Pedro Porro, sosyal medya yaptığı açıklama ile aldatma iddialarını yalanladı, "Söylenenler çok rahatsız edici. Magui Corceiro'yla özel bir ilişkim var ama kimse kimseye sadakatsizlik yapmıyor! Üçümüzün de imajını zedelemeyi bırakın çünkü öyle bir şey yok." sözlerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Milli yıldız evliliğe ilk adımı attı
Habere Git

Felix ve Corceiro sessiz kaldı

Yaşanan bu gelişmeler karşın ne Joao Felix'ten ne de Magui Corceiro'den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemesi de dikkat çekti. 1 yıldan fazla süredir beraber olan 22 yaşındaki Joao Felix ile 19 yaşındaki Magui Corceiro'nun iddialar karşısında sessiz kalması dedikoduların sürmesine neden oluyor.

Ljajic ve Icardi olaylarını hatırlattı

Bu olay futbol dünyasında yaşanan ilk aldatma hikayesi değil. Bu olayların en ünlüsü ise tüm dünyada uzun süre gündem oluşturan Maxi Lopez - Wanda Nara - Mauro İcardi üçlüsü arasında yaşanmıştı. Wanda Nara eşi Maxi Lopez'i takım arkadaşı Mauro Icardi aldatmıştı. Nara ve Lopez'ten boşandıktan sonra Mauro İcardi ile evlenmişti.

 

Beşiktaş'a 2018 yılında transfer olan Sırp futbolcu Adem Ljajic, sevgilisi tarafından ihanete uğramıştı. O dönem, kız arkadaşı Sofija Milosevic ile arası bozulan Adem Ljajic, daha sonra kız arkadaşının Sırbistan milli takımdan yakın arkadaşı Luka Jovic ile birlikte olduğunu öğrenince depresyona girmiş, futboldan kopmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler