'İkinci Deli' resmen açıklandı! Balotelli'nin kazanacağı para...

07.07.2021 - 16:11 | Son Güncellenme: 07.07.2021 - 17:47

Adana Demirspor transferde atağa geçti ve Mario Balotelli'yi İstanbul'a getirdi. Peki Adana Demirspor'da Balotelli'nin sözleşme şartları nasıl olacak, golcü futbolcu ne kadar kazanacak? İşte detaylar...

'İkinci Deli' resmen açıklandı! Balotelli'nin kazanacağı para...

Salim MANAV - AJANSSPOR

26 yıllık aradan sonra adını Spor Toto Süper Lig'e yazdıran Adana Demirspor kadrosuna Younes Belhanda, Britt Assombalonga gibi yıldız isimleri dahil etti. Adana ekibi golcü futbolcu Mario Balotelli'yi de renklerine bağladı. Detaylar haberimizde...

3 yıllık kontrat

Mavi Şimşekler, prensip anlaşmasına vardığı İtalyan yıldız Mario Balotelli'yi de İstanbul'a getirdi. Adana Demirspor, Mario Balotelli ile 3 yıllığına anlaştı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da Balotelli hazırlığı: İki deli bir araya gelmemeliydik
Habere Git

Balotelli'nin maliyeti ne kadar?

Adana Demirspor, Balotelli'ye yaklaşık 2 milyon Euro, bonuslarla beraber 2.5 milyon Euro ödeyecek. Şu anda İstanbul'da olan Balotelli'nin hafta sonunda ise Adana'ya gitmesi planlanıyor.

Taraftara cevap: Ne yapacaksın, ödeyecek misin?

Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, çok değerli oyuncu Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Adana Demirspor'a ve ülkemize hayırlı olsun" dedi. Ayrıca Murat Sancak, 'bir taraftarın Balotelli'nin maaşı ne kadar olacak başkanım?' şeklindeki sorusuna, "Ne yapacaksın, ödeyecek misin?" şeklinde yanıt verdi.

Oynadığı takımlar

Adana Demirspor'un yeni transferi Balotelli kariyerinde daha önce Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool gibi dev kulüplerde forma giymişti.

Son performansı nasıldı?

Geçen sezon Serie B ekibi Monza'da 14 maçta 6 gol 1 asistlik performans ortaya koyan futbolcu, İtalya Milli Takımı ile 36 maçta 14 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler