"İkinci yarı çok iyi oynadık"

12.11.2017 - 16:28 | Son Güncellenme: 12.11.2017 - 16:28

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. hafta karşılaşmasında sahasında Muratbey Uşak'ı 77-73 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, çok önemli bir maçı kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, ikinci yarı çok iyi mücadele ettikleri ifade ederek, "Bu maç her iki takım için de çok önemli bir maçtı. İlk yarıda oynanan oyunla, ikinci yarıda oynanan oyun çok farklıydı." şeklinde konuştu.

Aynı zamanda A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın da yardımcı antrenörü olan Erdoğan, Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) ve THY Avrupa Ligi takvimlerinin çakışması nedeniyle milli takıma gelmeyeceklerini açıklayan oyuncularla ilgili bir soru üzerine, "FIBA ve Avrupa Ligi yönetimi ortak bir noktada anlaşmalı. Oyuncuların verdiği karara saygı göstermek zorundayız. Hiçbir oyuncu sıkışık takvimde oynayıp, sakatlanma riskini göz önüne alamaz. Bir şekilde maçlara çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Turuncu-lacivertli oyunculardan Bekir Sabri Karlı, kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Bugün sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. 2. ve 3. periyotta yaptığımız basit hatalarla geriye düştük. Son periyotta iyi oynadık ve maçı uzatmaya götürdük." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler