İkisine yol göründü, Sangare'ye göz kırpıldı!

18.03.2020 - 13:19 | Son Güncellenme: 18.03.2020 - 13:22

Galatasaray'da Şener Özbayraklı ve Martin Linnes'in sezon sonunda gönderilmesi bekleniyor. Peki Sarı-Kırmızılılar sağ ve sol bek için yeni transfer yapacak mı? Nazım Sangare ile anlaşıldı mı? Mariano ayrılacak mı? İşte detaylar...

İkisine yol göründü, Sangare'ye göz kırpıldı!

Galatasaray’da sezon başından bu yana en sıkıntılı bölgelerden biri sağ bölgesiydi. Mariano’nun ikinci yarıda vites artırmasıyla o bölgedeki problem şimdilik ortadan kalktı. Fakat beklenti Mariano’nun vites artırmasından çok, sezon başı kadro dışı kalan, ocak ayında ise yeniden aktif kadroya alınan Martin Linnes’in o bölgenin artık tek sahibi olmasıydı.

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

LİNNES ŞANSINI KULLANAMADI

Fakat Norveçli futbolcu bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Mariano formasını Linnes’ten geri kaparken, 28 yaşındaki futbolcu Saracchi’nin sakat olduğu dönemde sol beki korudu ancak performansından memnun kalınmadı.

Yeni Malatya maçında ilk 11’de bu defa Şener’e formayı kaptıran Linnes, mevkidaşının ekstra olumsuz performansı sebebiyle ikinci yarı oyuna girmişti. Hem Linnes hem de Şener memnuniyetsizlik yaratırken sezon sonu iki oyuncunun da değerlerini bulurlarsa satılması planlanıyor.

Mariano ile 1 yıl daha

Galatasaray sözleşmesi sezon sonu sona erecek takımın as sağ beki Mariano ikinci yarıdaki performansıyla yeni sözleşmeye hak kazandı. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda 33 yaşındaki futbolcuyla masaya oturup 1 yıl daha sözleşme uzatacak. Aslan'ın Linnes ve Şener’i satarsa Mariano’ya alternatif olarak kadroya katmak istdeği isimse Antalyasporlu Nazım Sangare.

Senin için hazırladığımız haberler