İkizler doğuyor Beşiktaş şampiyon oluyor

08.01.2021 - 15:53 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 13:29

Beşiktaş'ın son Süper Lig şampiyonluklarında ilginç bir detay ortaya çıktı. Kara Kartallar'ın son 3 şampiyonluğunda bir oyuncunun sezon içinde ikiz çocukları doğdu. Bu sezon da Cyle Larin'in ikizleri oldu.

İkizler doğuyor Beşiktaş şampiyon oluyor

DETAY HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 100. yılından sonraki dönemlerinde gelen şampiyonluklarda ilginç bir detay ortaya çıktı. Kara Kartallar'ın şampiyon olduğu son üç Süper Lig sezonu öncesinde veya sezon içinde, takımda kilit isimlerin ikiz bebekleri dünyaya geldi. 

 

 

2008-2009 sezonunda, takımın Alman orta sahası Fabian Ernst'in ikizleri doğmuştu. O sezon Sivasspor'u yakından takip eden İstanbul ekibi, 34 hafta sonunda 13. kez mutlu sona ulaşmıştı.

 

Şu an Fenerbahçe forması giyen Arjantinli Jose Sosa'nın da 2015-2016 sezonu içinde ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. Beşiktaş, Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk mücadelesini kazanmıştı. Bir sonraki sezon ise, Kara Kartallar'ın kalecisi Fabri'nin ikiz bebekleri hayata gözlerini açmıştı ve o sezonun sonunda 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş üçüncü yıldızı armasına eklemişti.

Bu sezon öncesinde de, takımın golcü ismi Cyle Larin Ağustos ayında ikiz çocuk babası oldu. Larin bu sezon 10 golle, Süper Lig'de gol krallığında, Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza ile zirveyi paylaşıyor ve Beşiktaş şu an 34 puanla birinci sırada...

Senin için hazırladığımız haberler