İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapar?

08.08.2020 - 19:17 | Son Güncellenme: 08.08.2020 - 19:20

Yemin dizisi ile ekrana gelecek olan İlayda Altuntaş hakkında araştırmalar devam ediyor... İlayda Altuntaş hayatı hakkında araştırmalar sürüyor. Peki İlayda Altuntaş kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar devam ediyor. İşte İlayda Altuntaş hayatı hakkında tüm detaylar...

İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapar?

Yemin dizisine Reyhan karakteriyle katılarak adından söz ettiren İlayda Altuntaş hakkında araştırmalar sürüyor. Yemin dizisi ile ekrana gelecek olan İlayda Altuntaş hakkında araştırmalar devam ediyor...  İlayda Altuntaş hayatı hakkında araştırmalar sürüyor. Peki İlayda Altuntaş kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar devam ediyor. İşte İlayda Altuntaş hayatı hakkında tüm detaylar...

İLAYDA ALTUNTAŞ KİMDİR?

Altuntaş, 23 Haziran 1995 tarihinde Balikesir'de dünyaya geldi. 25 yaşındaki çiçeği burnunda oyuncu, Fransa'da lise eğitimi aldı, Saint Michel Fransız Lisesi'ni derece ile tamamladı. Çok iyi derece İngilizce ve Fransızca bilen İlayda Altuntaş Kanada'dan da lise diploması alarak çift lise mezunu oldu. 3 yıldır İstanbul'da özel Fransızca dersi veriyor. İlkokul ve ortaokul Fransız Sembol Kolejinde tamamladı. Kanada'nın Fransız bölgesi olan Quebec eyaletinde 1 yıllık eğitim de aldı.

Çok iyi derece İngilizce ve Fransızca bilen İlayda Altuntaş Kanada’dan da lise diploması alarak çift lise mezunu olmuştur.

İlk olarak Miss Turkey 2016’da finalist olarak tanındı. 5 bin kişi arasından ilk 20’ye girerek seçilmişti.

Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca konuşan Altuntaş, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği son sınıf öğrencisi. Aynı zamanda oyunculuk konusunda da dersler alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler