İlhan Mansız: "Mağlubiyetin en büyük sorumlusu..."

06.10.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 22:47

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın performansını İlhan Mansız değerlendirdi.

İlhan Mansız: "Mağlubiyetin en büyük sorumlusu..."

AJANSSPOR - HABER

Gaziantep FK ve Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından İlhan Mansız, Tivibu Spor ekranlarında Beşiktaş'ın performansını değerlendird.

"Mağlubiyetin en büyük sorumlusu"

Mağlubiyetin en büyük sorumlusu olarak Giovanni van Bronckhorst'u gördüğünü kaydeden İlhan Mansız, "Beşiktaş, Avrupa dönüşünde Gaziantep deplasmanında 2 puan kaybetti diyebiliriz. Bunun da en büyük sorumlusu bence Giovanni van Bronckhorst. Bugünkü oyun anlayışı içerisinde, özellikle son 10-15 dakikada altılı bir savunmaya dönmesi, bunu oynatabilmesi için bu ligi bilmesine gerek yok" dedi.

"60'tan sonra tempoyu kaldıramıyor"

Beşiktaş'ın İtalyan forveti Ciro Immobile'yi de değerlendiren Mansız, "Beşiktaş'ın sıkıntıları hem beklerde, hem de kanat forvetlerde. Immobile de stilinden ve yaşından dolayı 60'tan sonra tempoyu kaldıramıyor.

"Bronckhorst'u anlamadığımı söyleyebilirim"

Üst üste oynadığı maçlardan sonra da zaten Ajax maçında 11'de başlamamıştı, dinlendirilmişti. Ama orada da Bronckhorst'u anlamadığımı söyleyebilirim. Ajax gibi bir rakibe en iyi forvetimle çıkmak isterdim ama hocanın farklı bir bakış açısı var" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler