İlhan Mansız suskunluğunu bozdu!

08.03.2019 - 16:46 | Son Güncellenme: 08.03.2019 - 16:55

İlhan Mansız suskunluğunu bozdu!

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta sezon başında yardımcı antrenörlük görevine getirilen İlhan Mansız'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş, ayrılığa gerekçe olarak da eski futbol yıldızının sağlık sorunları gösterilmişti.

İlhan Mansız, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonraki ilk paylaşımında ise "Yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir başlangıç..." mesajını vermişti.

Gündeme bomba gibi düşen açıklama bugün yapıldı...

Sosyal medyada ise nedenin ödenmeyen 4 aylık maaş olduğu ileri sürülmüştü...

Mansız'ın, Beşiktaş İdari Menajeri Ali Naibi ve A Takımdan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı'ya gidip, "Aylardır maaş alamıyorum. Sadece 1 kere ödeme yapıldı. Bana sadaka mı veriyorsunuz?" diyerek bağırdığı da iddialar arasındaydı...

Fotoğrafın altına çok sayıda yorum bırakıldı. Beşiktaş İlhan Mansız ile yollarını ayırmış, bu kararın gerekçesi hakkında farklı iddialar ortaya atılmıştı.

Ayrılık sonrası yönetim kanadından net bir açıklama yapılmazken bugün Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü...

Gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım ve Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, İlhan Mansız olayıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Güneş'in açıklaması şöyle; "İlhan Mansız neden bugün aramızda yok? Kim karar verdi, para pul işlerini falan bırakın..."

"İlhan Mansız bugün neden yok, kararı kim verdi. Yönetimler karar verir."
"Tartışma benim üstümdeki biriyle olduğu için müdahale etmedim. Personel veya oyuncuyla olsa ben halledebilirdim"

Şu anda 43 yaşında olan İlhan Mansız, 2001 yılında Samsunspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuş kısa süre içinde hem futboluyla hem de kişiliğiyle kendini Beşiktaş taraftarına sevdirmeyi başarmıştı

2002 yılında Dünya Kupası'nda 3. olan A Milli Takım Kadrosu'nda da yer alan Mansız, özellikle Brezilya karşılaşmasında Roberto Carlos'a attığı "Gökkuşağı çalımı" ve çeyrek finalde Senagal ağlarına gönderdiği "Altın Gol"le hafızalara kazındı.

Güney Kore ve Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği bu turnuvada, bölge insanlarının da kalbini fetheden İlhan, bilhassa Kore'de kendine hayran kitleleri edinmişti. Bu hayranlık, 2004 yılında Beşiktaş'tan Vissel Kobe takımına transfer olmasının da önünü açtı.

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler