İlhan Mansız'dan sürpriz karar!

29.09.2017 - 16:49 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 16:49

İlhan Mansız'dan sürpriz karar!
Özellikle Beşiktaş'ta oynadığı dönemde geniş bir hayran kitlesine ulaşan İlhan Mansız, futbolu bıraksa da aktif spor yaşamına devam ediyor...
Adım attığı alanlardaki başarısı ile dikkat çeken eski futbolcu, futbolu bıraktıktan sonra bazı dizilerde boy gösterdi. Yakışıklı isim dizilerin yanı sıra bazı televizyon yarışmalarına da katıldı.
Ekranlarda yer almasının dışında farklı spor dallarına merakıyla da bilinen eski futbolcu, bir televizyon kanalındaki yarışma sayesinde buz pateninin de ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi.
Son olarak Survivor yarışmasına katılan ve büyük finale 3 gün kala yarışmaya veda eden Mansız'ın elenmesi hayranlarında büyük üzüntü yaratmıştı. İlhan Mansız son olarak ise bambaşka bir spor dalına el attı.

BU KEZ GOLFE MERAK SARDI

Golfe merak saran Mansız, Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen MVK (Mustafa Vehbi Koç) Uluslararası Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası'nda yer aldı.

Antalya'nın Serik ilçesinde yapılan şampiyona, 1 Ekim Pazar günü oynanacak final müsabakalarının ardından düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. Turnuvada erkekler kategorisi şampiyonu 2018 yılında düzenlenecek Turkish Airlines Challenge'da oynamaya hak kazanacak.(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler