İlhan Mansız’ı 19 yıl sonra TT yapan gol!

25.02.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 13:23

Son dakika haberleri… A Milli Takım’ın sosyal medya hesabından futbolseverlere, “Şu ana kadar atılmış gollerden en çok hangisine sevindin?” sorusu soruldu. Sosyal medya kullanıcıları ise seçeneklerde olmamasına karşılık ağız birliği edip "İlhan Mansız-Senegal" cevabını verdi. İşte detaylar…

İlhan Mansız’ı 19 yıl sonra TT yapan gol!

AJANSSPOR–HABER
2002 FIFA Dünya Kupası‘nda Senegal’e attığı golle hafızalara kazınan İlhan Mansız, akrobatik golü ile bir kez daha gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Milli Takım’ın sosyal medya hesabından anket niteliğinde bir soruldu. “A Milli Takımımızın attığı bu unutulmaz gollerden en çok hangisine sevindin?” sorusuna binlerce yanıt geldi. 

Hasan Şaş, Nihat Kahveci, Semih Şentürk ve Selçuk İnan'ı solladı

Hasan Şaş’ın 2002 Dünya Kupası‘nda Türkiye’yi Brezilya’ya karşı 1-0 öne geçiren gol, Nihat Kahveci’nin Çek Cumhuriyeti’ne attığı galibiyet golü, Semih Şentürk’ün Hırvatistan karşısında bulduğu beraberlik golü ve Selçuk İnan’ın İzlanda’ya karşı son saniyede attığı frikik golü videoda yer aldı. Yaklaşık 1 dakikalık kesitte İlhan Mansız’ın “altın golü” olmamasına karşın, kullanıcılar “İlhan Mansız” çıkışında bulundu. 

Dünya Kupası’nın son altın golü

2002 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında Senegal’e karşı 90+4’de sahneye çıkıp attığı “altın gol” ile ağları sarsan İlhan Mansız, sosyal medyada da gündem oldu. Bu gol aynı zamanda, FIFA Dünya Kupası tarihinin son altın golü olma özelliğini taşıyor. 

Futbolseverlerde anısı büyük

Senin için hazırladığımız haberler