İlhan Palut, 5-0'lık Galatasaray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

14.09.2024 - 22:47 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 22:53

Son dakika spor haberleri... Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 5-0 mağlup oldukları Galatasaray maçını değerlendirdi. İşte detaylar...

İlhan Palut, 5-0'lık Galatasaray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Çaykur Rizespor, milli ara sonrası Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup oldu. Maç sonu Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut değerlendirmelerde bulundu.

"Sakatlık oldu, sistemi değiştirdik"

Maçta yaşanan sakatlığın skora etki ettiğini ifade eden Palut, "Farklı bir dizilişle çıktık. Daha kalabalık savunalım. Top bize geçince oyunumuzu oynayalım dedim. Bunu daha göremeden duran toptan iki gol yedik. Sakatlık oldu, sistemi değiştirdik." dedi.

"Önümüzdeki haftaya hazırlanacağız"

Bu maçı unutup önlerine bakacaklarını dile getiren Palut, "Daha etkili olabilirdik ama olmadı. İkinci yarının başında da taçtan gol yedik. Biz de klişe ama önümüzdeki haftaya hazırlanacağız." dedi.

İlhan Palut'tan Alikulov açıklaması

Karşılaşmanın 37. dakikasında Osimhen ile çarpıştıktan sonra kafa travması geçiren Çaykur Rizespor'da Alikulov hakkında da konuşan Palut, "Dış duvarda kırık var, maskeyle devam edip edemeyeceğine bakacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler