Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan Avrupa ve Süper Lig Açıklaması

Akın Ungan
05.07.2022 - 21:21 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 21:32

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurum'da, Erzurumspor ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan Avrupa ve Süper Lig Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, Erzurumspor karşısında 4-0 kazandıkları hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. İlhan Palut, gelecek sezon Avrupa'da oynanacak maçlar ve Süper Lig'de çekilen fikstür ile ilgili konuştu.

Palut, "1 haftalık süreçte Konya'da gerçekleştirdik. 1 haftadır da burada hazırlanıyoruz. Bugün Erzurumspor'la hazırlık maçı yaptık. İki takım için de iyi antrenman oldu. Erzurumspor tam anlamıyla gençlerden oluşan bir kadroyla oynadı. Burada antrenmanlarımız güzel gidiyor, şartlar iyi. Sahalar elverişli. Hava şartları bu mevsim için gayet serin." dedi.

"BATE Borisov'un bu turdaki avantajı ritimli olmaları"

UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci ön eleme turu ile ilgili konuşan İlhan Palut, "BATE Borisov'un ligleri devam ediyor. Takip ediyoruz, maçlarını seyrediyoruz. BATE Borisov'un bu turdaki avantajı ritimli olmaları. Yakın geçmişte Avrupa Kupası mücadele eden bu tecrübeye sahip bir takım." ifadelerini kullandı.

"Her takımla mücadele edecek güce sahibiz"

Sözlerine devam eden başarılı teknik adam, "İki maçımızı da Konya'da oynayacağız. Bu bizim için avantaj. Biz zaten iyi bir takımız. Saha içinde her takımla mücadele edecek güce sahibiz. Turu geçmeyi çok istiyoruz. Ülke futbolu için Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

" Avrupa'da oynayacağımız için ligi geriden takip etmek gibi bir düşüncemiz yok"

Süper Lig fikstürü hakkında açıklama yapan İlhan Palut şunları söyledi: "Sonuçta 36 maç yapacağız. Her takımla oynayacağız. Ligdeki 18 takıma da çok büyük saygı duyuyoruz. Geçen sene bizim için güzel bir sezon oldu. Bu sene de bunu sürdürmek istiyoruz. Avrupa'da boy göstereceğimiz için lig yarışını bir adım geriden takip etmek gibi bir düşüncemiz yok. Tüm konsantrasyonumuzla lig maçlarına hazırlanacağız."

Senin için hazırladığımız haberler