İlhan Palut: "Avrupa kupaları müziğini duymak istiyoruz"

Feride Kara
03.04.2022 - 18:49 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 18:57

Konyaspor'un kendi sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan teknik direktör İlhan Palut Avrupa kupalarını istediklerini söyledi

 İlhan Palut: "Avrupa kupaları müziğini duymak istiyoruz"

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında, kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

Çok zor gibi görünen oyunu lehimize çevirdik

İlhan Palut: "Çok önemliydi 3 puan. Ligin boyu kısaldı. Göztepe de kendi puansal durumu anlamında bir reaksiyon gösterecekti ama maça çok iyi başladık. Oyunun kontrolü genelde elimizdeydi. Ndiaye'nin de oyunun sonlarına doğru atılmasıyla da maç bizim lehimize tamamen döndü. Maçın temposunu daha sonra düşürdüğümüzü gördük ama net pozisyonlara da girdik. Çok zor gibi görünen oyunu lehimize çevirdik. Her maç artık çok değerli.

İlgini Çekebilir
Konya'nın ikincilik inadı! Göztepe'yi dibe ittiler
Habere Git

Bugün de önde baskı yapıp gole gitmeyi denedik

Ön alan baskısı ve taç atışları hakkında konuşan Palut "Çok maç seyrediyoruz. Kendimize ait bir futbol görüşümüz ve felsefemiz var ama burada en önemli nokta oyuncuların buna inanması. Belki bazı takımlara karşı belki mükemmel baskı yapıyorlar, boşuna enerji kaybı da olabiliyor ama bazı takımlara karşı da iç sahada önde baskıyı denedik. Bugün de önde baskı yapıp gole gitmeyi denedik. Gerçekten her takım hedefine var gücüyle asılıyor. Ciddiyetimizi korumamız lazım." dedi.

 Bu kadar efor sarf etmişken bunu taçlandırmak lazım

Hedeflerinin Avrupa kupası olduğunu belirten İlhan Palut "Avrupa kupaları müziğini duymak istiyoruz. Bir emeğimiz var, oyuncular emek verdi. Bu kadar uğraşılmışken, oyuncular bu kadar efor sarf etmişken bunu taçlandırmak lazım. İyi performanslar insanların aklından gidebiliyor ama mücadeleler ve boy gösterilen platformlar unutulmuyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler