İlhan Palut'tan Avrupa açıklaması

Feride Kara
21.05.2022 - 22:13 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 22:20

Süper Lig'in son haftasına Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın sonunda Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut Avrupa yolculuğu hakkında açıklama yaptı

İlhan Palut'tan Avrupa açıklaması

Konyaspor Süper Lig'i üçüncü sırada bitirerek gelecek sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek. Maç sonrasında Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Avrupa hakkında açıklama yaptı. 

Avrupa'ya olsa da olur olmasa da demeyeceğiz

Süper Ligi üçüncü bitirerek Avrupa bileti alan Konyaspor'da İlhan Palut: "Sezon başından bir hedef koymuştuk. Sonrasında duygusal ve manevi anlamda daha da önemli hale geldi. Genel olarak bakarsak, güzel bir sezon geçirdik. Konyaspor'un Avrupa'da tekrar boy gösterecek olması, oyuncularımızın kariyerlerinde yeni bir sayfa açacağı bir platformda olacağız. İyi geçen sezonlardan sonra bazı takımların savrulduğunu çok gördük. Bunlara engel olacağız. Avrupa'ya bir katılalım, görelim, olsa da olur, olmasa da olur demeyeceğiz. Sadece bu sezon değil, kazanma alışkanlığı yakalamış bir takım oluşturacağız."

İlgini Çekebilir
Konyasporlu futbolcular lig üçüncülüğünü Ahmet Çalık'a armağan etti
Habere Git

Takımımızı koruyacağız

Palut "Sezona başlama tarihini çalıştık. Daha önce erken başlayan takımların düşüşlerine şahit olduk. Her şeyimizi Avrupa'ya kanalize edip ligde düşüşe asla izin veremeyiz. Daha güçlü bir platformda yarışacağız. Oyuncuları daha efektif kullanmamız gereken nokta olacak. Takımımızı koruyacağız. Onlar benim ne istediğimi biliyor. Kalitemizi daha da yukarı çekecek oyuncularla kadromuzu destekleyeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler