İlhan Palut: "Bizim için çok değerli bir galibiyetti"

19.01.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 16:29

Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Göztepe, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Göztepe Teknik Direktörü değerlendirmelerde bulundu.

İlhan Palut'un açıklamaları şu şekilde:

"3 gün önce kupada karşılaştığımız bir rakipti Antalyaspor. Defansif anlamda zorlandığımız bir karşılaşma olmuştu. Takımımız ile yaptığımız analizlerde bunun önlemini aldık. Ayrıca küme düşme hattında olan ve yeni teknik direktörüyle sahasında iyi bir başlangıç yapma motivasyonunda olan bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. 

Maça çok dengeli başladık, rakibimize ilk yarıda pozisyon vermedik. Bunun yanında pas ve geçiş oyununu iyi oynadık. İkinci yarının 30 dakikalık bölümünde topu rakibe verdik ve 2 net gol pozisyonu yaşadık kalemizde. Bu bizim için negatif bir durumdu fakat son bölümde oyunun hakimiyetini tekrardan aldık. Bu bölümde boşluklar ve net pozisyonlar da bulduk. 

Bizim için çok değerli bir galibiyetti. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış olduk oyuncularımı kutluyorum. Bizden desteğini burada da esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler