İlhan Palut: "Cikalleshi'den son derece memnunum"

05.03.2021 - 22:57 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 23:01

Konyaspor haberleri... İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Sokol Cikalleshi ve Abdülkerim Bardakçı ile ilgili konuştu. Palut, "Cikalleshi'den son derece memnunum. Abdülkerim ise hem yerli hem ideal bir yaşta, hem de sol stoperde oynayan bir oyuncu" dedi. İşte detaylar...

İlhan Palut: "Cikalleshi'den son derece memnunum"

AJANSSPOR-HABER

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Sokol Cikalleshi ve Abdülkerim ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Cikalleshi'den son derece memnunum"

TRT Spor'a konuşan Palut, "Cikalleshi ile alakalı tabii her antrenörün kendine göre bazı mevkilerdeki oyuncu özellikleri, tercihleri değişebiliyor. Ama benim forvet noktasında görev verdiğim, tabii ki skor önemli, adam eksiltme önemli. Ama olmazsa olmazım takım savunmasına katkıda bulunması, topları kovalaması ve takımı adına sahada her şeyi vermesi. Bunun yanında gol payı da olursa ekstrası olmuş oluyor. Cikalleshi bazen sol kanat, bazen forvette değerlendirdiğim oyuncu. Takım için yüzde yüzünü veren bir oyuncu. Efektif anlamda da ondan yararlandım. Şu anda onu daha çok tercih ediyorum. Bir forvette olması notaya geldi. Cikalleshi'den son derece memnunum. 

"Abdülkerim gelişime açık bir oyuncu, algısı açık bir oyuncu"

Abdülkerim Bardakçı ise hem yerli, hem ideal bir yaşta, hem de sol stoperde oynayan bir oyuncu. Hızını, gücünü, ikili mücadele başarısını, hatta 70-80 metrelik paslarla da kontrada çok değerli. Ama bunun yanında benim için daha önemli bir yönü ön plana çıkıyor: Gelişime açık bir oyuncu, algısı açık bir oyuncu. Gelişimine devam etmek isteyen bir oyuncu. Ben Konyaspor'da daha da üstüne koyarak devam etmesini istiyorum. Gideceği takımları bilmiyorum ama Milli Takım düzeyinde bu temposuyla faydalı olabilecek bir oyuncu rotasını onda görüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler