İlhan Palut: "Çok basit goller yedik"

22.12.2020 - 21:37 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 21:37

Süper Lig'de 14. hafta maçında Göztepe, Galatasaray ile karşılaştı. Telekom Stadı'nda oyananan maçta Göztepe, Galataray'a 3-1 mağlup oldu.Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Göztepe teknik direktörü İlhan Palut, Galatasaray karşısında basit goller yediklerini ifade etti. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Göztepe Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Henüz 4. dakikada Emre Kılınç'ın ve 12. dakikada Arda Turan'ın golüyle geriye düşen Göztepe, 14. dakikada Soner ile farkı bire indirdi. İlk yarısı 2-1 Galatasaray lehine biterken, ikinci yarıda da Göztepe, Feghouli'nin golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 3-1 mağlup tamamladı. Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Gaöztepe teknik direktörü İlhan Palut, takımının basit goller yemesinden dolayı planlarının bozulduğunu ifade etti.

İlhan Palut ''Savunmada disiplinli bir oyunla başlayıp top bize geçince cesurca hücum eden bir takım planlamıştık ama 2 tane basit gol yedik. Bu bütün planlarımızı bozdu. Soner'in hemen golü bizi maçın içine soktu. İlk yarıda dengeyi kurduk. İkinci yarıda net bir şekilde oyuna hakim olduk. 2-2'yi yakalayacak pozisyonlar bulduk ama yine defans arkasına gelen topla yediğimiz golle işler zorlaştı. 2. golü bulamadık ve 3-1 bitti. Kaçırdığımız gollere baktığımzı zaman çok müsait pozisyonlar. Yediğimiz goller son derece basit goller. Bu basit golleri çözümlemesi gereken benim. Böyle bir deplasmanda böyle goller yediğinzi zaman maçı kaybetme adına dezavantajınız oluyor'' değerlendirmesinde bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler