Konyaspor'da İlhan Palut Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

29.08.2022 - 21:54 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 21:58

Süper Lig 'in 4. haftasında evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Konyaspor'da İlhan Palut Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 4. haftasında heyecan Konyaspor Fenerbahçe maçı ile sürdü. İki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadelede gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip Konyaspor oldu. Konyaspor'un golü karşılaşmanın 66. dakikasında Muhammet Demir'den geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe 7 puanda kalırken, Konyaspor puanını 8'e yükseltti ve Fenerbahçe'nin hemen önünde üçüncülüğe yükseldi.

"Bir anda çalışma ezberimiz bozuldu"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, 22. dakikada Fenerbahçe'nin 10 kişi kalması takımın dengesinin bozulmasına sebep olduğunu söyledi. Palut "Mağlup olmayan 2 takım vardı sahada. Çalışmalarımızı Fenerbahçe'nin üçlü defansını karşılamaya yönelik yaptık. Top rakipteyken ve önde baskıyla rakip stoperlere, rakip kenar stoperlere önde baskı başlatarak kazanacağımız toplarla etkili olmaya çalıştık. Top bize geçeceği zaman kendi oyunumuzu oynayacağız demiştim. Bu oyunu 11'e 11, 11'e 10 diye ikiye bölersek hem 11'e 11 bölümde de bu böyleydi, hem de tam aksine Fenerbahçe 10 kişi kalınca bir anda karşılama dengemiz bozuldu, bir anda çalışma ezberimiz bozuldu." dedi.

"Oyuncularım hak ettiği 3 puanı aldılar"

Genel olarak iyi oynadıklarını dile getiren Palut "Bence 11'e 10 oyununda fazla sabırlıydık, tempoyu artırabilirdik, orada skor avantajını bulabilirdik ama akabinde gördünüz biz de bir kırmızı kart gördük. Oyuncularım özgüvenlerini korudular. Genel manada biz bugün daha iyiydik. Daha çok mücadele ettik, daha çok istedik. Rakibi de tebrik ediyorum. Onlara da Avrupa'da başarılar diliyorum. Bence oyuncularım hak ettiği 3 puanı aldılar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler