İlhan Palut: "İkinci golden sonra..."

18.10.2020 - 22:17 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 22:17

Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, 3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrasında açıklama yaptı. İlhan Palut yenilgiyi neye bağladı?

Göztepe, Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'ye 3-2 kaybederek ilk mağlubiyetini aldı. İzmir ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, 3-3'ü yakalamak için çok uğraştıklarını ancak; başaramadıklarını ifade etti.

İlhan Palut, kulübün sitesine açıklama yaptı

Maç sonrasında basın toplantısına katılma yetkisi henüz ve bu yönde gerekli girişimleri yaptığını daha önce ifade eden Palut, kulübün internett sitesine açıklama yaptı.

"Guilherme'nin ikinci golü sonrası ayağa kalkan bir Göztepe vardı"

İlk yarıda sahada dengeli bir oyun oynandığını aktaran Palut, şunları kaydetti:

"Maçın belki de en kötü periyodunu 45 ile 62. dakika arasında yaşadık. Hiçbir şekilde oyun kuramadık, çok basit top kayıpları yaptık. Bu bizim adımıza kötü bir süreçti ama özellikle Guilherme'nin 2. golünden sonra ayağa kalkan bir Göztepe vardı. Maçın sonuna kadar goller bulabilmek adına çok zorladık pozisyonlar da yakaladık ama istediğimiz golü bulamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Oyunun 20 dakikalık periyodu haricinde özellikle son 30 dakikalık performanstan ötürü memnunum. 5 gün sonra maçımız var kısa zamanda toparlanıp Kasımpaşa maçına hazırlanacağız."

Senin için hazırladığımız haberler