Trabzonspor-Konyaspor | İlhan Palut maç sonu kırmızı kart gördü

13.02.2022 - 21:06 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 22:49

Süper Lig'de 25. haftanın maçında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 yenilen Konyaspor'da Teknik Direktörü İlhan Palut kırmızı kart gördü. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor-Konyaspor | İlhan Palut maç sonu kırmızı kart gördü

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 25. haftanın maçı Akyazı'da oynandı, Trabzonspor ile Konyaspor kozlarını paylaştı. Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, 40 bin taraftarının önünde rakibini Edin Visca'nın golleriyle devirdi, puan farkını 12'ye çıkartarak şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. 3 maçlık galibiyet serisi sona eren İlhan Palut'lu Konyaspor'a Sokol Cikalleshi'nin attığı gol ise puan için yeterli olmadı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte saha içine giderek hakem Mete Kalkavan’a itiraz eden Palut, maçın hakemi Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Genç teknik adamın kaç maç ceza alacağı hafta içerisinde belli olacak.

'Hakemle iletişim, kırmızı kartla sonuçlandı'

İlhan Palut, karşılaşmadan sonra Konyaspor Yotube hesabına neden kırmızı kart gördüğünü açıkladı. Palut,  "Son dakikada verilen basit faul için 'Neden? diye sordum. Yeni kurallar herhalde maçtan sonra hakemle iletişim kurmayı kırmızı kartla cezalandırıyor. Takip edeceğiz. Bakalım bundan sonra da olacak mı?"  ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler