İlhan Palut'a Süper Lig'den talip var mı? Canlı yayında açıkladı...

01.10.2019 - 19:24 | Son Güncellenme: 01.10.2019 - 19:24

Hatayspor'un yollarını ayırdığı İlhan Palut, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk oldu.

Özgür Sancar'a konuşan İlhan Palut'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Eskişehirspor maçı sonrası yönetim kurulu bizimle yola devam etmeme kararı aldı. Biz de bu karara saygı duyduk. Biz de artık teknik adam olarak önümüze bakacağız. Gerekçe nedir, gerçekten biliyorum. Aslında biliyorum da burada yaşananları kamuoyuna tüm çıplaklığıyla açıklamak istemiyorum. Sene başında Süper Lig takımlarından önemli teklifler aldım ama ben Hatayspor'la başladığım işi tamamlamak istiyordum. Hatayspor'u Süper Lig'e taşımak istiyorum, dedim. Liderin 2 puan gerisindeyiz. Artık bu mümkün değil. Artık hedefim kendimi Süper Lig'e taşımak.

Sezon başında hangi takımlar talip olmuştu?

Ben bu takımların isimlerini açıklamak istemiyorum. Kısmet olmamıştı o dönem dediğim sebeplerden ötürü.

"Süper Lig'de çalışmak istiyorum"

Ben Süper Lig'de çalışmak istiyorum. Bunu yapabileceğimi düşünüyorum. Gençlerbirliği'nde Mustafa Kaplan görevine devam ediyor. Böyle bir şey konuşmamızın da anlamı yok. Bir iki takım daha var ama hepsi duyum. Görevi daha yeni bıraktık. Sabredeceğiz. Kendi yapacaklarımıza uygun yeri tercih edip kariyerimize orada devam etmeyi düşünüyoruz.

Bugüne kadar çok önemli başarılar elde etmiş teknik direktörlerimiz de var. Onların bugüne yaptıkları bize yol gösterici oldu. Bu işe gönül vermiş, bilimsel ve taktik kısmına kafa yoran, tırnaklarıyla bir yere gelmeye çalışan genç teknik direktörler de var. Bu insanların tek ihtiyacı bence güven.

"Vicdani olarak çok rahatım"

Hatayspor'da ilk göreve geldiğimde play-off'a çıktık. Ertesi sene aynı takımı 1. Lig'e çıkarmak nasip oldu. Sonrasında da play-off finali oynadık. Bu sezon ise ilk kez kendi sahamızda 6. hafta oynadık. Bugün itibariyle liderin 2 puan gerisindeyiz. Bunlar benim görevimdi. Ben olması gerekeni yaptık. Vicdani olarak çok rahatım.

Galatasaray - PSG maçı hakkında...

PSG'nin oyuncu kalitesi ve Şampiyonlar Ligi kalitesinden bahsetmemize gerek yok. Galatasaray kendi sahasında Avrupa kültürüne sahip. Son derece değerli bir teknik adamları var. Kendi sahasında PSG'ye kolay teslim olmayacak. Puan ya da puanlar almasını umut ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler