Transfer | İlhan Palut'tan Beşiktaş'ın İstediği Abdülkerim Bardakcı Kararı

Akın Ungan
21.05.2022 - 19:37 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 19:44

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Beşikaş maçı öncesinde Siyah-Beyazlılar'ın transfer etmek istediği Abülkerim Barcakcı hakkında açıklama yaptı.

Transfer | İlhan Palut'tan Beşiktaş'ın İstediği Abdülkerim Bardakcı Kararı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. Başarılı teknik adam, Siyah-Beyazlılar'ın transfer etmek istediği oyuncusu Abdülkerim Bardakcı hakkında kararını açıkladı.

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Abdülkerim Bardakcı'dan memnun olduğunu ve onunla çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. Son kararı yönetime bırakan Palut, şunları ifade etti: "Bugün ligin son maçı. Sıralama ve puan anlamında her şey belli. Güzel bir gün, güzel bir ambiyans. Güzel bir futbol izletmek istiyoruz. İnşallah güzel bir oyunla, güzel bir sonuçla ligi noktalarız."

"Abdülkerim ile çalışmak isterim"

"Abdülkerim son maçta alt adalesinden bir sakatlık yaşadı. Abdülkerim bizim fark yaratan oyuncularımız arasında geliyor. Tabii ki ben böyle bir oyuncuyla çalışmak isterim ama talepler ve yönetimin bu konudaki düşüncesi nasıl sonlanacak. Ben teknik açıdan Abdülkerim ile çalışmak isterim."

Abdülkerim Bardakcı'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Konyaspor ile 34 karşılaşmada görev alan Abdülkerim Bardakcı, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki stoper, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler