Konyaspor'dan Ayrılan İlhan Palut'tan Emre Belözoğlu Açıklaması!

Akın Ungan
17.01.2023 - 16:15 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 16:31

Konyaspor ile sürpriz şekilde yollarını ayıran İlhan Palut, Emre Belözoğlu hakkında açıklama yaptı. Palut, Belözoğlu ile konuştuklarını söyledi. İşte detaylar.

Konyaspor'dan Ayrılan İlhan Palut'tan Emre Belözoğlu Açıklaması!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı. Palut'un ayrılığında Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakkında söylediklerinin etkili olduğu şeklinde iddialar ortaya atıldı. 46 yaşındaki teknik adam, Belözoğlu hakkında açıklama yaptı.

Palut, Belözoğlu ile konuştu

Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan İlhan Palut, Konyaspor tarafından yol ayrılığının duyurulmasının ardından Emre Belözoğlu ile görüştüklerini açıkladı.

"Aramızda hiçbir problem yok"

İlhan Palut, "Ayrılık kararı benim için de sürpriz oldu. Ayrılık sürecimde Emre Belözoğlu'nun etkisi yok. Emre Belözoğlu ile Trabzonspor maçından sonra ve dün ayrılık sürecimden sonra konuştuk. Aramızda hiçbir problem yok" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'un yeni hocası belli oldu! Sözleşme imzalandı
Habere Git

Emre Belözoğu Trabzon maçından sonra İlhan Palut'a cevap vermişti

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçının ardından Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. 1-0 kaybedilen maçtan sonra konuşan Belözoğlu, İlhan Palut'un kendisi gibi teknik direktörlüğe adım atan eski futbolcular hakkında söylediklerini hatırlatarak, cevap verdi.

Belözoğlu: "İlhan Palut bizden rahatsız"

Emre Belözoğlu, "İlhan Palut bizden rahatsız, benden, Nuri'den rahatsız. Erken çıktığımıza dair düşünceleri olduğunu söylüyor. Ama biz İlhan Palut'un başarısından rahatsız değiliz. Devam etmesi, çok daha başarılı olması yönünde arzumuz, isteğimiz var" demişti.

"Hak ettiğimin dışında bir şey istemedim"

Sözlerine devam eden Belözoğlu, "Birileri bir şekilde bu mesleği yapmaya çalışıyor. 23 sene futbol oynadım. Hak ettiğimin dışında bir şey istemedim. Birbirimizin başarılarıyla beraber paylaşarak ilerletebiliriz. Günün sonunda da Türk futbolu kazanabilir. Birbirimize bu tarz yakıştırmalar yapmak bizleri geriye götürür" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'ın 6 milyon Euro'luk yıldızı Anadolu yakasına transfer oluyor
Habere Git

Palut, "Çok korkunç iltimaslar var" demişti

İlhan Palut, daha önce yaptığı açıklamada Pro Lisans kurlarında eski futbolculara iltimas olduğunu söylemişti. Palut, "Milli takımda bir iki maç oynayan oyunculara bile ya da Süper Lig’de üst düzey oynayan oyunculara çok korkunç iltimaslar var pro lisans kursuna alırken" ifadelerini kullanmıştı.

"Antrenörlüğe 5-0 önden başlamalarına gerek yok"

Açıklamasını sürdüren Palut, şunları kaydetti: "Tamam, onlar mükemmel futbolculardı, çok iyi kariyerlerdi, Türk futbolunun çok önemli değerleriydi ama bunun itibarını da yaşadılar, bunun ekonomik olarak kazancını da yaşadılar. Antrenörlüğe de 5-0 önden başlamalarına hiçbir şekilde gerek yok"

Senin için hazırladığımız haberler