İlhan Parlak'tan 7 puanlık katkı!

15.12.2019 - 13:24 | Son Güncellenme: 15.12.2019 - 13:24

Süper Lig'de sıkıntılı bir dönem geçiren Ankaragücü'nda bu sezon İlhan Parlak etkisi yaşanıyor. Bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan Parlak, takımı Ankaragücü'ne 7 puanlık bir katkı sağladı.

İlhan Parlak'tan Ankaragücü'ne 7 puanlık katkı

Ankaragücü’nün bu sezon kazandığı 10 puanın 7’sinde İlhan Parlak imzası bulunuyor. Başkent ekibinin, Galatasaray karşısında kazandığı altın değerindeki 1 puanın mimarlarından olan İlhan Parlak, bu sezon takımın puan yükünü omuzluyor. 32 yaşındaki futbolcu oynadığı Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında attığı kritik gollerle Başkent ekibine 6 puan kazandırırken, dün akşam da Galatasaray maçında bir kez daha sahneye çıktı.

İlhan Parlak 14 maçta 5 gol atıp 1 asist yaptı

İlhan Parlak, kazanılan penaltıyı gole çevirip, uzatma anlarında Stelios Kitsiou’nun attığı golün de asistini yapmasıyla takımını bir kez daha sırtladı ve sarı-lacivertlilerin maçtan 1 puan almasını sağladı. Kritik anlarda ön plana çıkmayı başaran İlhan Parlak attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle, MKE Ankaragücü’nün bu sezon kazandığı 10 puanın 7’sine direkt katkı sağlayan isim oldu. İlhan Parlak bu sezon çıktığı 14 maçta toplam 5 gol atıp, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler