İlhan Parlak'tan Bursaspor ve Milli Takım açıklaması!

04.10.2018 - 15:28 | Son Güncellenme: 04.10.2018 - 18:28

İlhan Parlak'tan Bursaspor ve Milli Takım açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde forma giyen İlhan Parlak, hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. “Ankaragücü küme düşmeye aday bir takım değildir” diyen Parlak, performansını artırarak hedefinin Türkiye A Milli Takımı’nda şans bulabilmek olduğunu ifade etti.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan İlhan Parlak’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Bursaspor maçını mutlaka kazanmak istiyoruz"

Antrenmanımızı yaptık. Yoğun çalışıyoruz. Bursaspor maçı için 2 günlük kamp olacak. Maça hazır bir şekilde çıkacağız. İlk 7 hafta iyi geçti diyebilirim. Antalyaspor maçında talihsiz bir yenilgi aldık. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bir türlü golü bulamadık. Futbolda bunlar olabiliyor. Yeni kurulmuş bir takım olarak değerlendirdiğinizde iyi bir performans sergiledik diyebilirim. Bursaspor maçını mutlaka kazanmak istiyoruz.

"Ankaragücü küme düşme adayı bir takım değildir"

Ankaragücü çok büyük bir camia. Tarihine baktığınızda yıllarca Süper Lig’de mücadele etmiş bir kulüp. Köklü bir kulüp. Ankaragücü küme düşme adayı bir takım değildir. Taraftarın gücünü arkamıza aldığımızda neler yapabildiğimizi gösterdik. Süper Lig’de bu sezonu en kötü ilk 10 içinde bitireceğimize inanıyorum.

"Yabancı oyuncularla rekabet içindeyiz, çok çalışıyoruz"

Geçen sene Ankaragücü’nde bir alt ligde oynadım. Ankaragücü’nün Süper Lig’e çıkması için elimizden geleni yaptık. Yabancı oyuncu sınırının olduğu bir ortamda şans bulmak zor oluyor. Daha çok mücadele ediyoruz. Formayı aldığınızda bırakmamanız gerekiyor. Bizde de yabancı oyuncular var. Yerli oyuncular çalışmalı. Forma şansı bulmak zor olabiliyor. Öncelik yabancı futbolcuda olabiliyor. Biz bu mücadelenin içinde elimizden fazlasını yapıyoruz. Hem takımın hem de bireysel performansımızı artırmak için ekstra çalışıyoruz.

"Hayalim A Milli Takım forması giyebilmek"

Açıkçası şu anki performansımla milli takıma çağrılmam zor. Ümit Milli, A2 Takımı olmak üzere oynadım. Gol krallığı yaşadım. Benim en büyük hayalim A Milli Takım forması giymekti. Şu anda gerçekçi olmak lazım. Bu performansla milli formayı giymem zor. Fakat; o formayı giyebilmek için performansımı artıracağım, skora etki edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. En büyük hayalim A Milli Takım formasını giyebilmek.

"Taraftarlarımızın gücünü hissediyoruz"

Ankaragücü taraftarları bambaşka. Bizi her yerde destekliyorlar. Kendi stadımızda olmasak bile bizi destekliyorlar. Onların gücünü hissediyoruz. İnanılmaz bir taraftara ve camiaya sahibiz. Bu camianın bir oyuncusu ve ferdi olduğum için çok mutluyum. Onların verdiği bu özel desteğe layık olmaya çalışacağız.

Senin için hazırladığımız haberler