Fenerbahçe - Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

22.10.2022 - 09:30 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 19:04

Süper Lig 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Başakşehir'i konuk ediyor. Maç ne zaman, hangi kanalda ve muhtemel ilk 11'ler dahil detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 11. hafta heyecanı başladı. Fenerbahçe bugün sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Karşılaşmanın hakemi merak konusu olurken muhtemel ilk 11'ler de aranmaya başlandı. Peki zorlu maç ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair tüm detaylar...
 

Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - Başakşehir maçı 22 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Medipol Başakşehir maçı öncesinde Fenerbahçe'de  Luan Peres, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş, gibi isimler sakatlıklarından dolayı zorlu karşılaşmada görev alamayacaklar.

29. randevu

İki takım arasında 2007-2008 sezonundan bu yana oynanan 28 maçta sarı-lacivertliler 14, turuncu-lacivertliler ise 11 galibiyet elde etti. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Fenerbahçe 39 gol atarken, Medipol Başakşehir ise 32 kez fileleri havalandırdı.

İki takım arasında Ülker Stadı'nda yapılan 3 lig maçından ikisi berabere, birisi de sarı-lacivertlilerin mağlubiyetiyle sonuçlandı.

Ülker Stadı'nda yapılan Süper Lig müsabakalarında Fenerbahçe 25, Medipol Başakşehir ise 10 gol kaydetti.

Jesus hücum, Belözoğlu savunma

Bu sezon çıktığı 9 Süper Lig maçında 28 gol atan Fenerbahçe, kalesinde ise 10 gol gördü. Başakşehir ise 13 gol atarken kalesinde 3 gol yedi. Bol gol atan Jesus ile savunmaya duvar ören Belözoğlu, karşılaşmadan 3 puan almak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe - Başakşehir maçını Zorbay Küçük yönetecek

Süper Lig'in 11. haftasının en önemli maçında şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ve Başakşehir arasında oynanacak maçın orta hakemi belli oldu. MHK'den yapılan atama sonucu Fenerbahçe-Başakşehir maçını Zorbay Küçük yönetecek.

Fenerbahçe-Başakşehir maçının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu

Zorbay Küçük'ün yöneteceği maçın VAR hakemi ise Alper Ulusoy oldu. Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Başakşehir maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe - Medipol Başahşehir maçı ilk 11'leri

  • Fenerbahçe: Altay, S. Aziz, Gustavo, Szalai, Ferdi, Crespo, İsmail, Lincoln, İrfan Can, Valencia, Batshuayi
  • Medipol Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Mahmut, Hasan Ali, Biglia, Serdar, Deniz, Berkay, Traore, Okaka
Senin için hazırladığımız haberler