Beşiktaş - Alanyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
27.01.2023 - 17:55 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 22:01

Süper Lig'de Beşiktaş ile Alanyaspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Beşiktaş - Alanyaspor maçının canlı izle linki haberimizde. İşte detaylar.

Beşiktaş - Alanyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Liderlik yarışında arkada kalmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, evinde ağırlayacağı Akdeniz ekibi karşısında kazanmayı hedefliyor.

CANLI ANLATIM

90+7' Maç sona erdi. Beşiktaş 3-0 Alanyaspor

90+1' N'Koudou'nun sol taraftan yerden ortasına Kerem Atakan altıpasın içinde vurdu. Kaleci gole izin vermedi.

90' Maçın sonuna 7 dakika ilave edildi.

DİREK | 85' Beşiktaş 4. gole Necip Uysal ile yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Necip, sol köşeye çok sert vurdu. Top, direkten döndü.

81' Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Erencan Yardımcı, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Günün başarılı ismi Mert Günok, Erencan'a gol izni vermedi.

79' Sol taraftan Oğuz'un pasıyla penaltı noktasının yakınında topla buluşan Zinedine Ferhat, istediği vuruşu yapamadı. Top, yandan dışarı gitti.

PENALTI İPTAL | 74' Hakem, VAR tavsiyesi üzerine pozisyonu izledi ve penaltı kararını iptal etti. Masuaku'nun sarı kartı iptal edildi.

PENALTI | Alanyaspor'da Candeias, Beşiktaş ceza sahasında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Masuaku, Candeias'a yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

59' Beşiktaş, farkı 3'e çıkardı. Alanyaspor savunmasının çıkarken yaptığı hatada Beşiktaş, ceza sahası içinde topun sahibi oldu. Dele Alli, kayarak kaleye vurdu. Savunma, çizgi üzerinde müdahale edemedi ve top ağlara gitti.

58' Sol taraftan Masuaku'nun kullandığı kornerde Tayyip Talha kafayı vurdu. Top üstten auta gitti.

57' Sağ çaprazdan Beşiktaş'ın kazandığı serbest vuruşta Masuaku topun başına geçti. Tecrübeli sol bekin sert şutu, barajın da müdahalesi ile az farkla kornere gitti.

54' Aboubakar ile Beşiktaş 3. gole yaklaştı. Sağ taraftan Masuaku'nun kullandığı kornerde top, arka direğe sekti. Aboubakar'ın kafa vuruşu kalecide kaldı.

GOL | 51' Orta alanda topla buluşan Gedson Fernandes, rakibinden şık sıyrıldı. Gedson, savunma arkasına sarkan Cenk Tosun'a nefis bir ara pası gönderdi. Sol çaprazda topla buluşan Cenk Tosun, sol ayağıyla çok sert vurdu. Top, üst direğe de çarparak ağlara gitti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 1-0 Alanyaspor

45' İlk yarının sonuna 5 dakika ilave edildi.

GOL İPTAL | Vincent Aboubakar'ın ağlara giden topu, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

GOL | 36' 3. Vincent Aboubakar döneminin ilk golü Vodafone Park'ta geldi. Mert Günok'un uzun pasında savunma arkasına sarkan Muleka topla buluştu. Pozisyonunu kaybeden Muleka, arkasındaki Aboubakar'a bıraktı. Aboubakar'ın aşırtma şutu, savunma ve kalecinin anlaşamaması üzerine ağlara gitti.

22' Ahmed Hassan, Alanyaspor'un beraberlik şansını değerlendiremedi. Sağ taraftan Candeias'ın yerden ortasına altı pasın içinde dokunan Hassan, topu Mert Günok'un üstüne nişanladı.

GOL | 20' Penaltı için topun başına geçen Cenk Tosun, sağ ayağı ile sol köşeye vurdu. Kaleci köşeyi bilse de kurtarmayı başaramadı. Cenk Tosuni, fileleri havalandırdı. Cenk ile Aboubakar, Beşiktaş taraftarının görmeyi özlediği şekilde golü kutladı.

PENALTI | 18' Beşiktaş penaltı kazandı. Alanyaspor savunmasında Furkan kalecisine dönmek istedi. Kısa düşen pasta araya giren Cenk Tosun ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi.

14' Efecan Karaca, karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı. Sağ çağrazda topla buluşan Efecan, ceza sahasına girer girmez vurdu. Kaleci Mert Günok, bu pozisyonda gole izin vermedi.

9' Cenk Tosun ile Beşiktaş gole yaklaştı. Ceza sahası önündeki Dele Alli'nin pasında sol çaprazda topla buluşan Cenk, sol ayağıyla kaleyi denedi. Top, direğin dibinden dışarı gitti.

ÇİGİDEN ÇIKTI | 3' Beşiktaş, yeni transferi Vincent Aboubakar ile gole yaklaştı. Kaleciden sıyrılan Aboubakar, açısının daralmasına rağmen boş kaleye topu yuvarladı. Alanyaspor savunması topu çizgiden çıkardı.

1' Maç başladı.

İşte Beşiktaş - Alanyaspor maçının 11'leri

  • Beşiktaş:  Mert, Tayfur, Tayyip, Welinton, Masuaku, Salih, Gedson, Dele Alli, Muleka, Cenk, Aboubakar
  • Alanyaspor: Runarsson, Candeias, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Umut Güneş, Fer, Efecan Karaca, Zinedine Ferhat, Lusamba, Cavaleiro, Hassan
İlgini Çekebilir
Beşiktaş 5. vitese aldı
Habere Git

Beşiktaş - Alanyaspor maçının tarih ve saati

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki Süper Lig maçı 27 Ocak 2023 Cuma günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Vodafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş - Alanyaspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Beşiktaş - Alanyaspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın eksikleri

Siyah-Beyazlı ekipte Roiser, 4. sarı kartı görerek cezalı duruma düşen Saiss ve Redmond, Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı devam eden Ghezzal ile Josef de Souza'da forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3 sarı kartı olan Cenk, Masuaku ve Gedson yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

PFDK'dan Rosier kararı

Kayserispor ile oynanan lig maçında müstehcen hareketinden dolayı direkt kırmızı kart gören Valentin Rosier'in cezası belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Rosier'e 2 maç ceza verdi.

VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş - Alanyaspor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya oldu.

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki durumu

Beşiktaş, oynadığı 18 lig maçında 10 kez kazandı. Siyah-Beyazlılar 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 35 puan toplayan Beşiktaş, 4. sırada yer aldı.

Alanyaspor'un Süper Lig'deki durumu

Alanyaspor, ligde çıktığı 19 karşılaşmanın 6'sını kazandı. 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Alanyaspor, topladığı 25 puan ile 9. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler