Manchester City'li Kevin de Bruyne'den 4 gol birden

Feride Kara
11.05.2022 - 23:57 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 08:20

Premier Lig'de Liverpool ile şampiyonluk yarışı veren Manchester City, Wolverhampton karşısında Kevin de Bruyne'nin 4 ve Sterling'in tek golüyle 5-1 kazandı

Manchester City'li Kevin de Bruyne'den 4 gol birden

Premier Lig'de şampiyonluk için puan kaybına tahammülü olmayan Manchester City, Wolverhampton'ı adeta Kevin de Bruyne ile bozguna uğrattı. Karşılaşmayı 5-1 kazanan City puanını 89'a çıkartarak liderliğini korudu. 

Kevin de Bruyne'den 4 gol birden 

Manchester City 7. dakikada Kevin de Bruyne ile öne geçti. Wolverhampton 11. dakikada Leander Dendoncker'le beraberliği yakaladı. 16. dakikada yine Kevin de Bruyne, takımının ikinci golünü attı. 24. dakikada ise üçüncü golünü kaydeden Kevin de Bruyne ilk yarım saat olmadan hat-trick yaptı. 60.dakikada ise dördüncü golünü atan Belçikalı yıldız oyuncu şampiyonluk yolunda takımına üç puanı getirdi. 84.dakikada Sterling takımının 5. golünü attı.

İlgini Çekebilir
Fulham Premier Lig'e çıktı Mitrovic rekor kırdı
Habere Git

Premier Lig tarindeki en erken üçüncü hat-trick

Ayrıca Kevin de Bruyne OPTA verilerine göre bu hat-trick'le birlikte Premier Lig tarindeki en erken üçüncü hat-trick'i yaptı. Daha önce Sadio Mane, Aston Villa karşısında 16 dakikada, Dwight Yorke ise Arsenal'e karşı 22 dakikada üç gol bulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler