İlk 5 motivasyonu

09.12.2015 - 12:20 | Son Güncellenme: 09.12.2015 - 12:20

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, hafta sonu karşılaşacakları Nilüfer Belediyespor maçında alacakları galibiyetle, ilk yarıyı ilk beşte bitirmeyi garantileyeceklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısına hazırlık döneminde bu, bize iyi bir motivasyon olacak" dedi.

Günal yaptığı açıklamada, Akçaabat Tütünspor maçında elde edilen galibiyetin lig sıralamasında yukarıdan kopmamak açısından önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş Mogaz dahil play-off'a girecek takımların bu sezon birbirlerini yakın puanlarda seyrettiğini dile getiren Günal, "Akçaabat Tütünspor maçından puan kaybıyla dönseydik, sıkıntıya girmiş olacaktık. Bu galibiyetle avantajımızı koruduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Yaklaşık 30 yıldır sporcu, idareci, antrenör olarak hentbolun içerisinde bulunduğunu anlatan Günal, bugüne kadar binin üzerinde maç izlediğini vurguladı. Buna rağmen bir maçta beş ayrı sporcunun formasının yırtıldığına hiç şahit olmadığına işaret eden Günal, bu maçta beş ayrı oyuncularının formasının yırtılmasına karşın rakip takım oyuncularından sadece ikisinin 2 dakika cezası aldığını ifade etti.

Günal, hafta sonu karşılaşacakları Nilüfer Belediyespor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Yenemeyeceğimiz, baş başa mücadele edemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Her maçta olduğu gibi bu maçtan da galibiyet bekliyoruz. Nilüfer Belediyespor ile aramızda üç puan fark var. Galip gelirsek, puan farkını beşe çıkartmış olacağız. Ayrıca bu maçta alacağımız galibiyetle ilk yarıyı ilk beşte bitirmeyi garantiliyoruz. Ligin ikinci yarısına hazırlık döneminde bu, bize iyi bir motivasyon olacak. Bu galibiyet, ardından Ankara'da oynayacağımız üç kupa maçı için itici bir güç olacaktır. Galip geleceğimize inanıyorum ancak hiçbir maç sahada mücadele etmeden kazanılmıyor. Sahada elimizden gelen mücadeleyi yapacağız."

Senin için hazırladığımız haberler