İlk ayrılık geldi! Fenerbahçeli yıldız veda etti

İsa Kethüda
27.05.2024 - 23:11 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 23:14

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de oynayan Joshua King, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımdan ayrıldığını duyurdu.

İlk ayrılık geldi! Fenerbahçeli yıldız veda etti

AJANSSPOR-HABER

Son iki sezondur Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de formayı terleten Norveçli yıldız Joshua King, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli takım ile biten sözleşmesini yenilemeyerek kulüpten ayrıldığını açıkladı. 

“Sakatlıklarım engel oldu” 

Norveçli yıldız yaptığı açıklamada, “Sevgili Fenerbahçe ailesi. Bu kulüpteki sözleşmem ne yazık ki bitiyor. 2 yıl boyunca Sarı-Lacivertli formayı giydiğim için onur duyuyorum. Futbolda inişler ve çıkışlar vardır. Yaşadığım sakatlıklar, Fenerbahçe’ye ve sizlere sunmak istediklerime engel oldu. Bunun için özür dilerim. Kimse sizlerin önünde sahada olmayı benden daha çok isteyemezdi. 

"Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum"

Buraya gelmeden önce kulüp hakkında çok şey bilmiyordum ama şimdi buradan Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum. Umarım Fenerbahçe gelecek sezon şampiyon olur çünkü gerçekten Fenerbahçe taraftarının bunu herkesten çok hak ettiğini hissediyorum. Fenerbahçe taraftarının bu kulüp için sahip olduğu tutku, verdiği destek ve sevgi gerçekten nadir gördüğüm bir durum. Son 2 sezondur beraber oynadığım takım arkadaşlarıma kulüp personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bu bir veda değil, çünkü destek olmak için geri geleceğim” ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe performansı

İki sezonda Fenerbahçe formasıyla 54 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertli formayla 12 gol ve 5 asist üretti. Joshua King, Fenerbahçe forması ile bir de Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler