İlk defa milli davet aldı, Galatasaray'ın transfer listesine girdi! Oğuz Aydın...

Ali Bozkurt
24.03.2024 - 12:10 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 12:13

Gelecek sezonun kadro planlamasına erken başlayan Galatasaray, Milli Takım'a ilk defa davet alan Oğuz Aydın'ı transfer etmek için hamle yapacağı iddia edildi. Detaylar...

İlk defa milli davet aldı, Galatasaray'ın transfer listesine girdi! Oğuz Aydın...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve şampiyonluk için yarışan Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da erken başladı. Sarı-Kırmızılı ekip Alanyaspor'da gösterdiği performans sonrası A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella tarafından hazırlık maçlarıda davet alan Oğuz Aydın'ı gündemine aldı.

Temasa geçilecek

Sabah'ta yer alan habere göre; Teknik Direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği 23 yaşındaki sol kanatın menajeriyle kısa süre içerisinde temasa geçileceği bildirildi.

Cim Bom'un radarına girdi

Haberde yer alan detaylara göre; transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılar, Süper Lig'de dikkat çeken bir ismi gündeme aldı. Cimbom, bu sezon adeta Alanyaspor'u sırtlayan Oğuz Aydın'a kanca attı.

8 gol 4 asist

Alanyaspor'da son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken ve son 5 maçta 5 golü bulunan Oğuz, bu sezon 28 maçta 8 gol, 4 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler