Davy Klaassen ile ilk görüşme olumlu geçti! Inter'den Süper Lig'e...

Özgür Koç
07.05.2024 - 16:28 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 16:36

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Inter'in Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klassen ile yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. Detaylar haberimizde...

Davy Klaassen ile ilk görüşme olumlu geçti! Inter'den Süper Lig'e...

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefleyen Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapmaya başladı.

Aynı zamanda teknik direktör arayışlarını da sürdüren siyah-beyazlılar, zaman kaybetmemek adına fırsat transferleri için yoklamalar yapmaya devam ediyor.

Davy Klaassen hamlesi

Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen siyah-beyazlı takımın, Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

İlk görüşme olumlu geçti

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, Inter'de forma giyen yıldız futbolcu ile ilk görüşmeyi yaptığı ve görüşmenin olumlu sonuçlandığı belirtildi.

Yıllık 3 milyon euroluk teklif

Siyah-beyazlı kulübün, Klaassen'e yıllık 3 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Sezon sonunda Inter ile kontratı sona erecek olan futbolcuya İtalya ve Hollanda'dan talip olan takımların olduğu kaydedildi. Şayet Inter, sezon sonunda 1 yıllık opsiyon maddesini kullanmazsa Hollandalı orta saha oyuncusu yazın serbest kalacak.

Premier Lig ve Bundesliga tecrübesi de var

Hollanda'da Ajax altyapısından yetişen Klaassen; Premier Lig'de Everton, Bundesliga'da ise Werder Bremen formalarını giydi. Geçtiğimiz yaz Ajax'tan bedelsiz olarak Inter'e transfer olan Hollandalı orta saha oyuncusu, bu sezon İtalyan devi ile şampiyonluğa ulaştı. Tecrübeli oyuncu bu sezon Inter forması ile tüm kulvarlarda toplamda 21 maça çıktı. Klaassen söz konusu 21 karşılaşmada 1 gol kaydederken hiç asist yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler